entah apa yang baru dengan pizza ni aku pun tak tahu (mukbang malaysia) pizzahut cheesey poppers

1 Просмотры
Издатель
Video harini aku nak rehatkan perut ok, lepas makan pedas-pedas aku layan manis-manis pulak huhu! korang dah try Biskutea Tealive? Harap korang enjoy video ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D


SUBSCRIBE ISAACOSMAN.GAMING!
.............................................

https://www.facebook.com/Isaacosmangaming-115989570087787/

https://www.youtube.com/channel/UCU_BPPjVIAJUFEMUReU_M5A


SUBSCRIBE Kekti Mazlan!
.............................................

https://www.youtube.com/channel/UCfmNnT4rS0kzJhiqeqf_9jg




FOLLOW ISAACOSMAN DI :
.............................................

INSTAGRAM
https://www.instagram.com/isaacosman.tv/

FACEBOOK PAGE
https://www.facebook.com/isaacosman.tv/

TWITTER
https://twitter.com/IsaacosmanTV

EMAIL (BUSSINESS)
[email protected]



#mukbangmalaysia #asmr #eatingshow



Tentang Isaacosman.tv:

Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut.

Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha
Категория
Пицца
Комментариев нет.